>> Styrelsen

Om styrelsen

Förtroenderådet Irrblosset drivs av en styrelse som aktivt arbetar med att ständigt förbättra boendemiljön i området. Vi tar initiativ till, driver och handleder olika utvecklingsprojekt för att förhöja trivselnivån hos föreningens medlemmar. Förslag på nya projekt tas mer än gärna mot. Har du någon idé om hur vårt boende kan förbättras så tveka inte att kontakta styrelsen och dela med dig av dina förslag!


Styrelsen ansvarar även för att anordna medlemsmöten och årsmöten samt driva kansliet under verksamhetsåret. Styrelsen representerar också de boende i kontakter med Kårservice och Studentbostäder. Protokoll och andra dokument hittar du i FR Irrblossets filarkiv.

Kontaktuppgifter styrelsen 2021/2022

Här finner du kontaktinformation till alla medlemmar i styrelsen. För att komma i kontakt med styrelsen skicka gärna ett mail till någon av nedanstående adresser eller besök kansliet under dess öppettider.

Hela styrelsen höstterminen 2021

E-post: styrelsen@irrblosset.org

Kontaktuppgifter replokalsansvarig

Här finner du kontaktinformation till vår replokalsansvarige. Hör av dig till honom för frågor om replokalen. Här kan du kan läsa mer om replokalen.

Marcus Alvebro

Replokalsansvarig

E-post: replokal@irrblosset.org

Kontaktuppgifter gymansvarig

Här finner du kontaktinformation till vår gymansvarige. Hör av dig till honom för frågor om gymmet och sportlokalen. Här kan du kan läsa mer om gymmet/sportlokalen.

Gymansvarig