>> Sportlokal

Irrblossets sportlokal

På Vallavägen 10 finns en gammal cafélokal som Förtroenderådet valt att göra om till en sportlokal. Här är det tänkt att alla Irrblossets medlemmarna ska ha möjlighet att röra på sig genom utövning av olika sporter. Lokalen är uppdelad i två avdelningar: en stor yta för innebandy, bordtennis, boxning m.m. samt en gymavdelning. Lokalen är bokningsbar och bokas via Studentbostäders bokningssystem. Lokalen ligger rakt in från entrén, mitt emot hissen vid trappan.

Det finns även möjlighet att boka lokalen under en längre period om man vill anordna någon speciell aktivitet. Med hänsyn till lokalens grannar kan vi tyvärr inte tillåta fester, sittningar och dylikt. Ansökningar om en längre bokning görs direkt till styrelsen.

Innebandyplan


Till innebandyplanen finns det två små mål samt ett fullstort mål. Lokalen kan även användas för bordtennis och det finns ett bordtennisbord, bordtennisracketar och bordtennisbollar att tillgå. Vill man utöva boxning finns det två slagsäckar, ett par boxningshandskar och ett par mitsar för detta ändamål.

Innebandyplanen bokas på Studentbostäders hemsida. Klicka på länken "Hantera bokningar" när ni är på "Mina sidor" för att komma till bokningssystemet. När en bokning är gjord kommer man sedan in till lokalen med sin tagg. Denna del kan bara bokas av en person åt gången. Denna person är ansvarig för lokalen under det bokade passet.

Gym


Gymmet är utrustat med ett antal multimaskiner, en bänkpress, en motionscykel, en crosstrainer, ett antal mattor samt ett digert utbud av fria vikter. Det finns flera större speglar i gymmet.

Gymmet bokas på Studentbostäders hemsida. Klicka på länken "Hantera bokningar" när ni är på "Mina sidor" för att komma till bokningssystemet. När en bokning är gjord kommer man sedan in till gymmet med sin tagg. Flera personer kan boka gymmet samtidigt och dessa får då turas om att använda utrustningen.